Bonbons workshop

Deze workshop is alleen te boeken vanaf Oktober t/m April i.v.m. de warmte en het smelten van de chocolade.


Kijkt u ook wel eens verlekkerd naar al die kunstig gemaakt bonbons in de vitrine bij de banketbakker of chocolaterie? En vraagt u zich dan wel eens af, of u al die lekkernijen zelf ook kunt maken? Natuurlijk kunt u dat! Met enige trots kunnen wij de workshop bonbons maken aanbieden.Na een uitleg en demonstratie van de chef gaan de handen uit de mouwen. We beginnen met het temperen (kristallisatie) van de gesmolten chocolade. Daarna leren wij u diverse technieken en maakt u verschillende soorten bonbons:   

  • Snijbonbons met bijvoorbeeld een vulling van mint of marsepein   
  • Gietbonbons (gevulde bonbons) met verschillende vullingen zoals: hazelnoot, karamel   
  • Truffels met heerlijke likeur aroma’s  
  • Dessert bakjes

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de nieuwe trend in chocolade, de zogenoemde kruidige bonbonworkshop met ongewone, spannende en vooral aantrekkelijke vullingen zoals: basilicum, peper, lavendel en zelfs kaas.

De gemaakte bonbons krijgt u uiteraard mee naar huis (gemiddeld 750 gram p.p.) in een luxe doosje. Daarnaast krijgt u nog een vouwdoosje om de rest van de bonbons te verpakken. Tevens krijgen alle gasten na afloop een boekje met recepten.


Deze workshop is vanaf 10 personen te boeken.

Prijs op aanvraag

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.