Partners

Dufais

Eten en drinken bij Jeu de Boer kan van eenvoudig, tot heel uitgebreid en luxe. Samen met het creatief keukenteam van Dufais catering komen wij tot een product waar we met recht trots op kunnen zijn.

opkomende zon

 https://www.koekenlopie.nl/site/

In de winter van 2022 gaat het weer gebeuren. In samenwerking met Jeu de Boer gaan we voor de 7de keer de Koek & Lopie Winterwandelingen organiseren. Reserveer 16 januari, 13 februari en 13 maart maar alvast in uw wandelagenda.

KLDS 2

Uniek vaardorp  

http://www.vaardorphetrietveld.nl/

Het poldergebied tussen Alphen en Hazerswoude-Dorp biedt een bijzondere verrassing. Een waterrijk buurtschap, waar de huizen van een handvol bewoners nog altijd alleen per boot te bereiken zijn! De vergelijking met Giethoorn, het Venetië van het noorden, lijkt voor de hand te liggen. Maar waar het bekende punterdorp in Overijssel een knieval heeft gemaakt voor het massatoerisme, is Vaardorp Rietveld authentiek, rustig en puur natuur. En wie juist daarvan houdt, mag komen meegenieten!

TOP

Jeudeboer was al "top" maar is nu ook Toeristische Overstap Plaats (TOP). Een TOP is altijd een goed startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.


rodewip

 https://youtu.be/Eh3NzeA -MA 

Jeu de Boer organiseert samen met Actief Rijnwoude wandelingen. De missie van Actief Rijnwoude is om 50+ers, woonachtig in Rijnwoude, actief, gezond en sociaal ouder te laten worden.

pakdepakfiets

Pak de Pakfiets! Een compleet dagje uit! Een bijzondere fietstocht door het Groene Hart met een bezoek aan bedrijven met een verhaal. Een ideaal uitje voor groepen vanaf 10 personen.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.