Landelijke winkel de KNOEIERIE

Jeu de Boer biedt u een assortiment aan producten die ambachtelijk zijn bereid. Deze producten bevatten alleen natuurlijke grondstoffen. Wij kunnen cadeaumandjes maken met overheerlijke producten daarin, zoals mosterd,  jam, klompendrop en vele soorten en smaken boerenkaas. U mag natuurlijk ook zelf een mandje vullen.

Boerenkaas 

Boerenkaas is niet alleen heerlijk om te eten, maar ook uitstekend geschikt om cadeau te geven. Kaas verkopen wij in pond of kilo kaasjes. Van jong tot lekker pittig of overjarige kaas. Brandnetelkaas, bieslook- en mosterdkaas, de locale beroemdheden: de Hazerswoudse Poldermeid en de Hazersmaribo leveren wij op bestelling. (Kaasverkoop in de winkel van mei t/m oktober) 

showknoejerie

Nostalgische producten

Bloedwijn, honing-kruidenwijn, advocaat, boerenjongens, boerenmeisjes, meelproducten, appelschenkstroop, honing.

Mosterd

Kaasmosterd, naturel, grof, knoflook, dille, uien, bier, peper en pestomosterd.

IMG_1428 (2).JPG

Confiture

Een meer dan bijzondere jam! Onze confiture is gemaakt van de beste grondstoffen zoals; ongeraffineerde rietsuiker, geen kleur, geur of smaakstoffen.

Limonade

De limonade volgens oma’s recept zijn op natuurlijke wijze beried volgens het oude recept. Deze limonades zijn niet alleen aan te lengen met water, maar smaken ook heerlijk met boerenyoghurt. Een fles limonade is voldoende voor 25 glazen overheerlijke limonade. 

Oud Hollandse Snoepgoed

Boerenklompendrop, honingdrop, roomboterwafeltjes, pepermuntkussentjes, dropkussentjes, kaneelstokjes, fruitmelange en koetjesdrop.

Landelijke of brocante rietenmanden met nostalgische producten en Kerstpakketten leveren wij op bestelling.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.