De boerderij

In het landelijk gebied van het Groene Hart ligt tussen Leiden, Alphen aan de Rijn en Zoetermeer, Recreatieboerderij Jeu de Boer met de veehouderij van Jan van der Werf. Op de boerderij zijn ongeveer 100 schapen, 60 koeien, geiten, pony's, konijnen, cavia's, kippen en vogeltjes.

De ligging

Recreatieboerderij Jeu de Boer ligt vlakbij twee natuurgebieden: het Spookverlaat en Vaardorp 't Rietveld. De polder van Hazerswoude is een waterrijk en landelijk gebied met een bijzondere ontstaansgeschiedenis, waarin vele uitstapjes mogelijk zijn. Op loopafstand kan men varen en vissen. Over de polderdijk met prachtige vergezichten en mooie zonsondergangen kan men heerlijk wandelen. Geniet van de dieren in de wei en de vele weidevogels.

Het landelijke gebied van Hazerswoude beleven en ontdekken kan op vele manieren. Voor onder andere fietsverhuur, wandel- en fietstochten, e-choppertochten, steptochten, op pad met de polderwachter, vergaderen, workshops, bezienswaardigheden, kinderactiviteiten en varen kunt u bij Jeu de Boer terecht.

0016-2
a24d17c49b354cb89ed8d795e560d832

Hazerswoude

Een polderlandschap met grazende koeien en schapen in uitgestrekte weilanden. Boomkwekerijen, graan- en maïsvelden, dijken, sluisjes, molens en boerderijen. In ons prachtige, karakteristieke landschap kunt u nog genieten van ruimte en rust. Even bij de boer of molenaar langs om fruit, verse eieren, pannenkoekenmeel of een romig kaasje te kopen. Samen met de kinderen de nieuwe kalfjes, kleine geitjes en lammetjes bewonderen. En lekker varen, fietsen en wandelen natuurlijk. In Hazerswoude kan het nog, genieten van wat het boerenleven ons te bieden heeft.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.