Kale Greet (GPS tocht)

GPS tocht: Kale Greet

De GPS tocht is een prachtige combinatie van fietsen, zoeken, puzzelen, gebruik maken van een gps-techniek, samenwerken en lekker in de natuur zijn. Een tocht is de manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen en voor teambuilding ideaal. Het is gezellig en inspirerend en is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan meedoen! 

De GPS tocht Kale Greet begint met een korte introductie van de GPS. Er wordt uitgelegd hoe een GPS werkt en hoe je met een GPS coördinaten kunt zoeken. Daarna gaat u in groepjes op onze koeienprint fietsen (mag ook op uw eigen fiets) gewapend met een GPS op ontdekkingstocht door het Groene Hart.

Duur:  4 uur of langer. (We spreken een tijd af dat iedereen terug moet zijn op de boerderij.)

kalegreetshowa
kalegreetshowb

Volgens de overlevering waren de Geitenrijders een bende rovers die in de 18de eeuw de regio rond Hazerswoude onveilig maakten. Of de roversbende ook daadwerkelijk bestaan heeft, is niet geheel duidelijk. Er zijn mensen die de Geitenrijders vooral als een soort Robin Hood-achtige bende beschouwden, die stalen van de rijken en opkwamen voor de armen. Volgens de meeste officiële verhalen waren de Geitenrijders echter een brute roversbende. Eén van de verhalen vertelt over de bende onder leiding van Kale Greet die de Rijnlanden onveilig maakten. De leden zouden een verbond met de duivel hebben gesloten en zich op geiten door de lucht verplaatsen. 

Een heel leuk en origineel thema voor een bedrijfsuitje waarbij plezier en gezelligheid voorop staan. We starten aan de Galgweg, vlakbij het Spookverlaat waar de beruchte Geitenrijders bende van Kale Greet in de achttiende eeuw behoorlijk heeft huisgehouden. Tijdens de GPS tocht kunnen coördinaten worden gewonnen welke de locatie prijsgeven van de volgende coördinaat en opdracht.


Kosten: € 12,00 per persoon

  • GPS-tocht Kale Greet met lunchpakket                            € 25,00
  • GPS-tocht Kale Greet met fiets                                         € 24,00
  • GPS-tocht Kale Greet met lunchpakket en fiets                € 37,00

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.